Bursdagsfeiring

Når et barn har bursdag synes vi det er hyggelig å ferie dette sammen.

Barna blir møtt med bursdagsplakat og flagg om morgenen. De får krone på hodet, vi synger bursdagssang, tenner lys , sender opp "raketter" og går i bursdagstog i samlingstund.

Mange ønsker å ta md seg kake, is, frukt etc denne dagen. Vi ha ingen regel for hva man kan ta med av festmat, men ser gjerne at det tenkes alternativ sunne godsaker. Se gjerne i brosyren: hurra

Det hender av og til at barnet inviterer barnegruppen hjem til bursdagsfeiring i barnehagetiden. Hvis det er slik det er ønskelig å gjøre det, har man besluttet at barna ikke har med gave. Barnehagen kjøper en felles gave.

Dersom man ønsker å ha selskap utenfor barnehage tid er det selvfølgelig mulig, dersom man ikke inviterere hele avdelingen ønsker vi at invitasjonene til selskapet leveres utenfor barnehagetiden.

Foreldre finne adresselister på låst foreldreside.